Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα551
mod_vvisit_counterΧθές423
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1846
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα8180
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα16580
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας19424
mod_vvisit_counterΣύνολο1491935

We have: 27 guests, 1 bots online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ

ΣΤΗΝ

ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Η οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, σας προσκαλείστην 2η ετήσια Συναυλία Μουσικών Συνόλων, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00μμ, στην αυλή του Σχολείου μας. Για το τρέχον σχολικό έτος, 2015-2016, αποφασίστηκε από το σύλλογο Διδασκόντων η υλοποίηση δύο ετήσιων συναυλιών των μουσικών συνόλων του σχολείου , τελεσθείσης της πρώτης στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου στις 22 Απριλίου, στα πλαίσια ανάδειξηςτης Τέχνης των Μουσών ως κινητήριας δύναμης μορφωτικών, διδακτικών, παιδαγωγικών αξιών και ως μέλους άρρηκτα συνδεδεμένου με την όλη εκπαιδευτική του σχολείου προσπάθεια, η οποία και εδράζει στη βιωματική συμμετοχή των μαθητών του σε δραστηριότητες καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το μουσικό ταξίδι στην αυλή υπόσχεται θεματολογική πολυφωνία: μουσικά αρώματα << Πολίτικης Κουζίνας >>, εκπροσωπούμενα από την ορχήστρα Ακορντεόν (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Ζαπίτη Ευαγγελία), θα δώσουν τη σκυτάλη στoυς δυναμικούς υπερατλαντικούς ήχους NewYork- NewYork της ΒιgBand (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Νίκου Βασιλάκης), την οποία και θα ακολουθήσουν οι κλασικές μελωδίες των Rossini, Delibesκ.α. της Συμφωνικής Ορχήστρας (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Μπουγιούκ Κορνέλιος ). Hορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Τόλιου Ζωή), με αφετηρία μουσικά ακούσματα M. Jackson, Ph. Williams κ.α. θα εστιάσει στη σύγχρονη μουσική σκηνή, για να παραδώσει με τη σειρά της τη σκυτάλη στους παραμυθένιους ήχους του Μ. Χατζιδάκη, ήχους εκπροσωπούμενους από το Σύνολο Κιθάρας (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Καλαμπάκας Αθανάσιος). Ακολουθεί το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου (υπεύθυνη διδάσκουσα: κ. Κτιστάκη Αστ. Ευφροσύνη ),που με το σύνθημα Ας κρατήσουν οι χοροί υπόσχεται να αποτυπώσει μελωδικά τον παλμό της 7ης Τέχνης, τον οποίο και θα διαδεχθούν μουσικά οι ξέγνοιαστες μελωδίες καλοκαιρινής ραστώνης του Συνόλου Κρουστών (υπεύθυνος διδάσκων: κ. Μακρυγιάννης Ιωάννης ).

Το πολλά μουσικά υποσχόμενο ραντεβού του Μουσικού σχολείου Λάρισας με το κοινό της πόλης μας ορίζεται για την Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00μμ, στην αυλή του.

 

 

 

 

alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni