Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα147
mod_vvisit_counterΧθές511
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1019
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα8180
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15753
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας19424
mod_vvisit_counterΣύνολο1491108

We have: 6 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 20

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017-2018»

Σχετ: Η υπ΄αριθμ. 64379/Δ2/18-04-2017 Υ.Α. (Β΄ 1405) «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων».

Α. Διαδικασία αιτήσεων

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2017-2018, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους κατά το χρονικό διάστημα από 02 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2017.

Μετά το πέρας της 31ης Μαΐου 2017, ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή.

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής και Πειραιά έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μία (1) μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους σύμφωνα με τον πίνακα 1.

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας οι γονείς ή κηδεμόνες υποβάλλουν μία μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους σύμφωνα με τον πίνακα 3 (υπόδειγμα αίτησης).

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους, οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους. Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται το δικαίωμα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλου τύπου Γυμνάσιο (Πρότυπο, Πειραματικό, Καλλιτεχνικό κλπ).

Β. Διαδικασία εξετάσεων

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται ως μαθητές απόφοιτοι δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2017-2018 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθούν τις εργάσιμες ημέρες από 19-22 Ιουνίου 2017.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους σε όλα τα μουσικά σχολεία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 με την γραπτή εξέταση των υποψηφίων [ακρόαση ηχητικού δίσκου (cd)].

Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι αίθουσες ή η υλικοτεχνική υποδομή οι υποψήφιοι εξετάζονται κατά ομάδες και η επιτροπή διασφαλίζει ότι δεν θα διαρρεύσουν τα θέματα μέχρι το πέρας της εξέτασης. Μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης, η διαδικασία εισαγωγής θα συνεχίσει την ίδια ημέρα με την εξέταση των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή. Αναλόγως του αριθμού των αιτήσεων η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή δύναται να διαρκέσει έως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017. Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι : «Ρυθμός», «Ακουστική Ικανότητα», «Φωνητική Ικανότητα», «Διάκριση ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό), σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής. Η βαθμολόγηση των υποψηφίων που εξετάζονται , γίνεται σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 64379/Δ2/18-04-2017 Υ.Α. (Β΄ 1405) «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων».

 

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

.. / .. / 2017

Αρ. Πρωτ.: ???.

ΕΠΩΝΥΜΟ: ???????????????????...................

ΟΝΟΜΑ: ???????????????????????.....

Συγγενική σχέση με το παιδί: ?????????.?????................................?.

Τηλέφωνο: ???????????????????????.....

????????????????????????.

E ? mail: ?????????????????????..

Προς τη Διεύθυνση

του Μουσικού Σχολείου ..???????..???????.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε στη διαδικασία επιλογής μαθητών / μαθητριών για την Α΄ τάξη του Μ.Σ. για τη σχολική περίοδο 2017-2018 τ?

??????????.. ??????????.

(όνομα)                                               (επώνυμο)

που θα πάρει απολυτήριο από το ?????.????...

δημόσιο / ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο.

 

Ο / Η αιτούσα ???..????..

(υπογραφή)

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ  ΥΠΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ Ν. 1599/1986, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ

Υπεύθυνη Δήλωση:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου είναι η ακόλουθη:

????????????????????????????????????????????????..

Οδός                  Αριθμός         Τ.Κ.      Συνοικία             Δήμος ή Δημοτικό Διαμέρισμα

όπου υπάγεται η συνοικία

 

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni