Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι

 

Το Σύνολο Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας παρουσιάζει την ταινία με τίτλο "Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι".

-2o Βραβείο στον 9ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Μπαίνοντας στα παπούτσια του Άλλου... Συνδέομαι..."

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία κινηματογραφικής αφίσας για την αφίσα της ταινίας

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης/τραγούδι για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο "Destiny" στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "Cinema... διάβασες;"

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 0001

 

Το 1821 μέσα από τις Τέχνες

-1ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία ψηφιακού βίντεο
-3ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία μουσικής σύνθεσης για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο «Μοιρολόι»
στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας με θέμα: «200 Χρόνια από την Επανάσταση - Τιμώντας τους Ήρωες του 1821»

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 

Artboard 1

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα165
mod_vvisit_counterΧθές398
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1976
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1469
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα7729
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας5904
mod_vvisit_counterΣύνολο1378669

We have: 23 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική Δραστηριότητες 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη

Το Μουσικό Σχολείο στην 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη

Γεμάτες ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες επέστρεψαν στη Λάρισα οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας Ζωή Γκερμπεσιώτη (Γ1 Λυκείου) και Αγγελίνα Πολύζου (Γ3 Λυκείου), οι οποίες συμμετείχαν στην 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2022. Η θεματική του φετινού συνεδρίου ήταν: «(O) Άνεμος (της) αλλαγής - Νεανικές Πρωτοβουλίες για την Ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης: Ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη των κοινωνιών».

Οι μαθήτριές μας, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη των Επιτροπών στις οποίες ήταν ενταγμένες, μελέτησαν επίκαιρα θέματα που άπτονται της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, της ανεργίας των νέων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτισμικής κληρονομιάς, προώθησαν τα ψηφίσματα που προέκυψαν από τις εργασίες τους στην Ολομέλεια και συμμετείχαν ενεργά σε μια γόνιμη συζήτηση με τους και τις εταίρους τους.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες οι μαθήτριές μας είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μια προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να εργαστούν σε ομάδες με μαθητές και μαθήτριες άλλων σχολείων της Ελλάδας, να καλλιεργήσουν τη ρητορική τους δεινότητα, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητα, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες  και να εξασκηθούν στα αγγλικά, που αποτελούσε την επίσημη γλώσσα του συνεδρίου καθ' όλη τη διάρκειά του.

Υπεύθυνες για την προετοιμασία των μαθητριών ήταν οι καθηγήτριες του σχολείου μας Έφη Τσοτσάνη (ΠΕ 04.02) και Σοφία Κόκκινου (ΠΕ 02), η οποία συνόδευσε τις δύο μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni