"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα344
mod_vvisit_counterΧθές450
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα794
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα4299
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα13328
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας16048
mod_vvisit_counterΣύνολο832423

We have: 10 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική Δραστηριότητες Δράσεις

Δράσεις

«Συνεργασία με γονείς στοχεύοντας στην ενημέρωση για την Πολιτική προστασία»

 

Σταθερός στόχος της Διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού του Μουσικού Σχολείου Λάρισας είναι η εποικοδομητική συνεργασία σχολείου-οικογένειας, αλλά και η άποψη  πως τα σχολεία οφείλουν να αξιοποιούν δημιουργικά και να εμπλέκουν τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών σε κάποιες από τις σχολικές τους δραστηριότητες, με στόχο την ενημέρωση και την εξοικείωση των ιδίων, με τη σχολική ζωή των παιδιών τους.

Στο πλαίσιο τους μαθήματος της Ερευνητικής Δημιουργικής Δραστηριότητας με θέμα την Πολιτική Προστασία, οι γονείς μαθητών της Α’ Λυκείου  κυρία Νέμα (πολιτικός μηχανικός) και κύριος Παπαχριστούδης ( πυροσβέστης), παρουσίασαν στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου, στους  μαθητές/τριες της Α και Β Λυκείου που εμπλέκονται με το θέμα,  τις αντίστοιχες εισηγήσεις:  «Κανονισμοί προστασίας Κτιρίων» και «Πυρασφάλεια».

Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

 

«Τέχνης Γυρίσματα»

 

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019  η Β’ Λυκείου του σχολείου μας συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας–Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, σχετικά με την εκπαιδευτική δράση «Τέχνης Γυρίσματα»με την έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Στόχος ήταν η βιωματική γνωριμία των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας–Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, καθώς και η δημιουργική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας στην εκστρατεία ανάδειξης της επερχόμενης επανέκθεσης της Μόνιμης Συλλογής της Πινακοθήκης που θα εγκαινιαστεί το επόμενο διάστημα. Μετά από δύο σχετικές επιμορφωτικές συναντήσεις που διοργανώθηκαν για εκπαιδευτικούς, οι μαθητές προχώρησαν σε δημιουργία βίντεο, αφίσας, οπτικών εφαρμογών και ψηφιακών παρουσιάσεων.

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης δράσης «Τέχνης Γυρίσματα» διοργανώθηκε, επίσης, ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου μετά από πρόταση των μαθητριών του σχολείου μας Εμμανουέλας Τσακαλίδου και Φανής Τσιατσιάμη.  Στην ημερίδα παρουσιάστηκε η συγκομιδή της εκπαιδευτικής δράσης «Τέχνης Γυρίσματα» : τα προϊόντα παραγωγής λόγου, εικόνας και οπτικοακουστικού υλικού που δημιούργησαν οι μαθητές με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Ι. Ρόσκα και Ιφ. Σδούκου. Το σχολείο μας απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις δημιουργικές προτάσεις του και βραβεύτηκε.  Το Σύνολο Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής του σχολείου μας υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας και Γιάννη Βρούζου πλαισίωσε με τραγούδια την εκδήλωση.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Ο καιρός

eksidikevmeni