"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα383
mod_vvisit_counterΧθές246
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα3064
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2614
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα13678
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας12017
mod_vvisit_counterΣύνολο816725

We have: 32 guests, 1 bots online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική Δραστηριότητες Συμμετοχή του σχολείου μας στην 40η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής (ΕΣΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέ

Συμμετοχή του σχολείου μας στην 40η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής (ΕΣΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ)

Στην 40η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2019, συμμετείχε το σχολείο μας, με εκπροσώπους τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου Τσακνάκη Ελευθερία και Μουρατίδη Μαρία.

Οι Εθνικές συνδιασκέψεις Επιλογής του ΕΚΝΕ αποτελούν προσομοιώσεις των διαδικασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο την γνωριμία των νέων με τα Ευρωπαϊκά ζητήματα, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή διαλόγου πάνω σε αυτά. Στο μοναδικό αυτό πρόγραμμα, συμμετείχαν 120 μαθητές/τριες σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εργαστούν και να συζητήσουν γύρω από διάφορες θεματικέςκαι στη συνέχεια να συμμετάσχουν στην προσομοίωση μιας συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που έφερε τη θεματική «Το Μωσαϊκό της Αλλαγής: Από την Κοινωνική Αδράνεια στην Ενεργό Συμμετοχή». Τα πορίσματα της συνδιάσκεψης και οι προτάσεις των νέων συνέδρων κατατέθηκαν από την Διοργανωτική Επιτροπή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι μαθήτριές μας επέστρεψαν ενθουσιασμένες και μας μετέφεραν τις εντυπώσεις τους από την συμμετοχή τους στην υπέροχη αυτή διοργάνωση.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρουν τις δύο μαθήτριες και ευχαριστούν τις καθηγήτριες Τσοτσάνη Ευθυμία και Πραντσούδη Σταυρούλα για το ενδιαφέρον και την άψογη οργάνωση της συμμετοχής των μαθητριών μας.

 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε την εμπειρία αυτή στις μαθήτριές μας.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Ο καιρός

eksidikevmeni