Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι

 

Το Σύνολο Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας παρουσιάζει την ταινία με τίτλο "Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι".

-2o Βραβείο στον 9ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Μπαίνοντας στα παπούτσια του Άλλου... Συνδέομαι..."

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία κινηματογραφικής αφίσας για την αφίσα της ταινίας

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης/τραγούδι για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο "Destiny" στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "Cinema... διάβασες;"

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 0001

 

Το 1821 μέσα από τις Τέχνες

-1ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία ψηφιακού βίντεο
-3ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία μουσικής σύνθεσης για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο «Μοιρολόι»
στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας με θέμα: «200 Χρόνια από την Επανάσταση - Τιμώντας τους Ήρωες του 1821»

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 

Artboard 1

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα180
mod_vvisit_counterΧθές398
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1991
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1469
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα7744
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας5904
mod_vvisit_counterΣύνολο1378684

We have: 23 guests, 1 bots online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Ερευνητικές εργασίες erasmus Διοργάνωση Διακρατικής Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας ERASMUS+στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Διοργάνωση Διακρατικής Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας ERASMUS+στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


Υλοποιήθηκε από 14 έως 16 Οκτωβρίου στη Λάρισα η 3η Διακρατική Εκπαιδευτική Δραστηριότητα του προγράμματος Erasmus+ με κωδικό 2020-1-IT02-KA201-079243 με τίτλο Boosting Green Education at schools.

 

Η Επιστημονική Ένωση DIGITAL IDEA και το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Λάρισας είναι οι Ελληνικοί φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι εταίροι είναι οργανισμοί και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα από την Ιταλία συμμετέχουν η Associazione Euphoria, The Science Zone και Liceo Vittoria Colonna, από την Ισπανία η Ludor Engineering και το IES Albert Einstein και από την Εσθονία η AHHAΑ και το Jaan Poska Gümnaasium.

 

Κύριοι στόχοι του προγράμματος αυτού είναι η εισαγωγή και διάδοση της Πράσινης Εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και η δημιουργία και η ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των χωρών Ελλάδος, Ισπανίας, Εσθονίας και Ιταλίας.

Η έναρξη της 3ης Διακρατικής Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας έγινε στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρισας με μια εντυπωσιακή εκδήλωση υποδοχής στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας την οποία χαιρέτησαν  ο Αντιπεριφερειαρχης ΠΕ Λάρισας  Βασίλης Πινακας και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σωτήρης Αναγνωστόπουλος  . Ακολούθησε αναλυτική περιγραφή των εργασιών της δραστηριότητας και του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος στους φορείς των ξένων χωρών καθώς και περιήγηση στους χώρους του σχολείου.

Τις επόμενες δύο μέρες, η Επιστημονική Ένωση DIGITAL IDEA είχε την ευθύνη της επιμόρφωσης και πιο συγκεκριμένα τον σχεδιασμό και την οργάνωση πέντε διαφορετικών δραστηριοτήτων για την πραγματοποίηση πειραματικών ασκήσεων (workshops) με μορφή «Μαθαίνω μέσα από την πράξη», σε συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα από τον χώρο της Πράσινης Εκπαίδευσης. Τα θέματα των δραστηριοτήτων που επιλέχθηκαν και πραγματοποιήθηκαν ήταν:

  1. Acid Rain
  2. Energy saving with automatic light control
  3. Zero Waste Society
  4. Noise Pollution
  5. Natural disasters protection

Η 3η Διακρατική Εκπαιδευτική Δραστηριότητα ολοκληρώθηκε την τρίτη ημέρα  με μια εκπαιδευτική επίσκεψη στην Λίμνη της Κάρλας και στο Μουσείο της περιοχής καθώς και με την επίδοση των βεβαιώσεων συμμετοχής στους συμμετέχοντες.

 

Η Επιστημονική Ένωση DIGITAL IDEA και η Παιδαγωγική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Λάρισας καθώς και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την θερμή υποστήριξη σε όλη  την διάρκεια του προγράμματος.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni