Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι

 

Το Σύνολο Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας παρουσιάζει την ταινία με τίτλο "Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι".

-2o Βραβείο στον 9ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Μπαίνοντας στα παπούτσια του Άλλου... Συνδέομαι..."

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία κινηματογραφικής αφίσας για την αφίσα της ταινίας

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης/τραγούδι για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο "Destiny" στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "Cinema... διάβασες;"

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 0001

 

Το 1821 μέσα από τις Τέχνες

-1ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία ψηφιακού βίντεο
-3ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία μουσικής σύνθεσης για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο «Μοιρολόι»
στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας με θέμα: «200 Χρόνια από την Επανάσταση - Τιμώντας τους Ήρωες του 1821»

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 

Artboard 1

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα352
mod_vvisit_counterΧθές296
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα352
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2243
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15686
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας10765
mod_vvisit_counterΣύνολο1253491

We have: 32 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ Μ.Σ.Λ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Η Διεύθυνση  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας συγχαίρουν θερμά το μαθητή του Μουσικού Λυκείου Νικόλαο-Ηλία Χαλκιά (Β΄ Λυκείου), ο οποίος επελέγη, κατόπιν ακροάσεως, ως τακτικό μέλος στα Κρουστά της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι ακροάσεις νέων μουσικών για την ένταξή τους  στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Ο.Μ.Μ.Θ πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Δοκιμών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από 01 εως 04 Σεπτεμβρίου 2022, ενώπιον εξειδικευμένης κριτικής επιτροπής, με επικεφαλής τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Χρίστο Γαλιλαία και τον Μαέστρο για την τακτική εκπαίδευση της Ορχήστρας, συνθέτη και βιολοντσελίστα, Θοδωρή Παπαδημητρίου.


Η MOYSA είναι η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης . Δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2015, με πρωτοβουλία του διεθνούς πιανίστα και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Οργανισμού, Γιώργου - Εμμανουήλ Λαζαρίδη, και με ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Είναι μία κοινότητα νέων μουσικών από τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας, ηλικίας 8 έως 25 ετών. Σκοπός της είναι η περαιτέρω εκπαίδευση των μελών της στην ορχηστρική τέχνη και σε άλλους συναφείς τομείς, η δημιουργία ευκαιριών για διεθνείς συνεργασίες μεταξύ νέων Ελλήνων μουσικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών και μουσικών συνόλων από όλο τον κόσμο, καθώς και η ενδυνάμωση της κοινωνικής ευαισθησίας, μέσω της μουσικής.

Μέχρι σήμερα, η MOYSA έχει συνεργαστεί με Αρχιμουσικούς, ανάμεσα στους οποίους οι Yuri Azevedo, Ζωή Ζενιώδη, Γεώργιος Βράνος, Daniele Gatti, Dr. Dariusz Mikulski, Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, Sami Matus, Μίλτος Λογιάδης. Έχει συμπράξει με προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι Vladimir Mendelssohn, Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης, Σίμος Παπάνας, Stefan Besan κ.α., καθώς και με σημαντικές Ορχήστρες όπως οι Cameristi del Teatro alla Scala, Royal Concertgebouw Orchestra, Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUYO), Κρατική Ορχήστρα και Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.α. Περαιτέρω συνεργασίες με νέους διεθνείς μουσικούς συμπεριλαμβάνουν το “Ίδρυμα Πολιτισμού” της Ρουμανίας, το Ίδρυμα “Μουσική για την Ειρήνη” της Κωνσταντινούπολης κ.α.& Ο Νικόλαος-Ηλίας Χαλκιάς είναι μαθητής της τάξης Κρουστών του κ. Ι. Μακρυγιάννη και μέλος του συνόλου Κρουστών  του Μουσικού σχολείου και της BIG BAND, υπό τη διδασκαλία του κ. Νίκου Βασιλάκη. Είναι σπουδαστής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, τάξης κ. Ιωάννου Αλ.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Γιορτάζουν

Ο καιρός

eksidikevmeni