Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα165
mod_vvisit_counterΧθές1922
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2711
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα9666
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1505838

We have: 10 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

Εισαγωγή μαθήτριας  του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

 


Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η διάκριση της  μαθήτριας  Αναστασίας ?Πηγής Χαλκιά του Ευθυμίου της Α΄ τάξης Γυμνασίου, που εισήχθη στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, το μοναδικό κρατικό ωδείο στην Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μουσικών Πανεπιστήμιων και Ωδείων καθώς και της Ένωσης Ωδείων της Μεσογείου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΥΠ.ΠΟ.Α.

H Αναστασία ? Πηγή Χαλκιά  έλαβε μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις (για την εισαγωγή ? εγγραφή νέων σπουδαστών) στη σχολή Φλάουτου, ερμηνεύοντας: KOHLER, 12 STUDI DI MEDIA DIFFICOLTA PER IL FLAUTO, STUDI 6 και μέρος της Sonata του Mozart - Alla turca for flute.

Η πενταμελής επιτροπή απαρτιζόταν από την κ.Λόλα-Θεοδώρα Τότσιου, Διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, τις κ.κ. Αθανασάκη Iωάννα και Χατζή Mαλάμα, καθηγήτριες Φλάουτου στο Κ.Ω.Θ και από σολίστες Φλάουτου στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.


Η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων  του σχολείου τη συγχαίρει και της  εύχεται πάντα μουσικές διακρίσεις και επιτυχίες.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni