"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα236
mod_vvisit_counterΧθές553
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1935
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2684
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα6747
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας6420
mod_vvisit_counterΣύνολο554881

We have: 63 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική

EUROSCOLA

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, επιθυμώντας να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές του σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών και τον ρόλο του Ευρωπαίου Πολίτη, συμμετείχε και φέτος με επιτυχία στον διαγωνισμό EUROSCOLA, που διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα  δίνει τη δυνατότητα σε νέους ευρωπαίους να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις εμπειρίες τους, πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να γνωριστούν. Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και λαμβάνουν τη μορφή ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

 

Στον φετινό διαγωνισμό η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας Καναβούρα Παναγιώτα αρίστευσε, κατέλαβε την 1η θέση στους 24 μαθητές που επιλέχθηκαν μεταξύ όλων των διαγωνιζομένων μαθητών των Λυκείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στην ημερίδα EUROSCOLA, που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο της Γαλλίας την 20η Ιανουαρίου 2017.


Επίσης, η μαθήτρια  της Β΄ Λυκείου, Τσιόγια Αναστασία, με την υψηλή της βαθμολογία στην έκθεση, κρίθηκε επιλαχούσα ().

 

Επισημαίνεται ότι στο σύνολο των διακοσίων τριάντα ενός (231) γραπτών της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι συμμετέχοντες μαθητές προέρχονται από τους εξής νομούς:
α) Καρδίτσας: τριάντα έξι (36)
β) Λάρισας: εκατόν δέκα (110)
γ) Μαγνησίας: τριάντα τρεις (33)
δ) Τρίκαλα: πενήντα δύο (52)

 

 

Η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας  και ο σύλλογος καθηγητών συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες για την επιτυχημένη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, που φέτος είχε το εξής θέμα: «Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια: πολιτικά δικαιώματα και συμμετοχή στη δημοκρατική ζωή της  Ένωσης. Όπως ορίζεται στο Άρθρο 9 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΕΕ), η ευρωπαϊκή  ιθαγένεια αποτελεί το πρώτο βήμα στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας. Ποια  δικαιώματα απορρέουν από την ιδιότητα του Ευρωπαίου Πολίτη και πώς αυτά συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Ο καιρός

eksidikevmeni