Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα165
mod_vvisit_counterΧθές511
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1037
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα8180
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15771
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας19424
mod_vvisit_counterΣύνολο1491126

We have: 6 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

 

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019.

 

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 15-7-2019, προθεσμία που είναι αποκλειστική. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni