Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι

 

Το Σύνολο Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας παρουσιάζει την ταινία με τίτλο "Κατανοώ, Νοιάζομαι, Συνδέομαι".

-2o Βραβείο στον 9ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Μπαίνοντας στα παπούτσια του Άλλου... Συνδέομαι..."

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία κινηματογραφικής αφίσας για την αφίσα της ταινίας

-Διάκριση στην κατηγορία: Δημιουργία πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης/τραγούδι για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο "Destiny" στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "Cinema... διάβασες;"

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 0001

 

Το 1821 μέσα από τις Τέχνες

-1ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία ψηφιακού βίντεο
-3ο βραβείο στην κατηγορία: Δημιουργία μουσικής σύνθεσης για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση με τίτλο «Μοιρολόι»
στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας με θέμα: «200 Χρόνια από την Επανάσταση - Τιμώντας τους Ήρωες του 1821»

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα) 

Artboard 1

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ με τίτλο: "Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα".

(Για να δείτε το video επιλέξτε την εικόνα)

LARISA-45

"Δείπνο με τον κόμη"

- Βραβείο συνολικής παρουσίασης

- Βραβείο μουσικής επένδυσης

- Βραβείο χορογραφίας

 

  Δείτε το video

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα94
mod_vvisit_counterΧθές296
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα94
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2243
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15428
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας10765
mod_vvisit_counterΣύνολο1253233

We have: 10 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ 2020


Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Eυχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία για όλους!


Η παροχή υψηλής ποιότητας παιδείας στους μαθητές/ριες μας, η ενθάρρυνση, η ενίσχυση, φροντίδα με την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων, η διαμόρφωση υγιών στάσεων και αξιών, η ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών/ριών σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες αποτελούν τους βασικούς στόχους του σχολείου μας, μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και αμοιβαίου σεβασμού.

Το διδακτικό έτος φέτος ξεκινά μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες. Βασική προτεραιότητά μας αποτελεί η προάσπιση της υγείας των μαθητών/ριών, καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού του σχολείου μας (εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού). Για αυτό έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός εκ μέρους μας και απαιτείται η συνεργασία όλων.

 


Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι τη Δευτέρα, 14.09.2020 η προσέλευση των μαθητών /ριώντης Α΄Γυμνασίουστο σχολείο μας θα γίνει στις 10:30 π.μ., ενώ η προσέλευση των μαθητών των υπολοίπων τάξεων στις 10.45 π.μ. Η είσοδος στο σχολείο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για τους μαθητές /ριες και τους εκπαιδευτικούς. Οι γονείς–κηδεμόνες συνοδοί των μαθητών/ριών θα παραμείνουν έξω από τον αύλειο χώρο του σχολείου τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας.


Ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/μαθητριών, και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί(σύμφωνα με το Αρ. Πρωτ. : Φ1/115739/ΓΔ4 από 4-9-2020 του Υπουργείου Παιδείας).


Όλοι οι μαθητές /ριες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ, θα φορούν προστατευτική μάσκα.θα παραληφθούν από υπεύθυνους καθηγητές από την είσοδο της αυλής και θα οδηγηθούν σε προκαθορισμένο εξωτερικό χώρο του σχολείου μας. Τα υπόλοιπα τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου θα εισέλθουν στο σχολείο και θα κατευθυνθούν στις αίθουσες, με την καθοδήγηση υπεύθυνων καθηγητών.

 

Ακολούθως, θα γίνει η διανομή των σχολικών βιβλίων. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις (12:30)με τα σχολικά λεωφορεία.

 

Την Τρίτη οι μαθητές /ριες οφείλουν να βρίσκονται στο σχολείο στις 8:00 π.μ. και θα σχολάσουν στις 13:30. Στους μαθητές /ριες θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την υγιεινή και ασφάλεια όλων, καθώς και για τη λειτουργία του σχολείου.

 

Η στενή συνεργασία σχολείου και οικογένειας αποτελεί το εχέγγυο της επιτυχίας του κοινού μας σκοπού που είναι η εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών παροχής παιδείας και ασφάλειας στους μαθητές/ριες. Το σχολείο έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ, ωστόσο είναι απαραίτητο οι γονείς να φροντίσουν για την προμήθεια τωνπαιδιών με ατομικά μέσα υγιεινής (μάσκες, απολυμαντικά μαντιλάκια κ.τ.λ.).


Καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο με υγεία για όλους!


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μ.Σ.Λ.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Γιορτάζουν

Ο καιρός

eksidikevmeni