Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1860
mod_vvisit_counterΧθές453
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2484
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα9439
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1505611

We have: 9 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Την Τρίτη,  15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ. τελέστηκε στον αύλειο χώρο του Μουσικού σχολείου Λάρισας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου … κ.κ Ιερωνύμου, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος  επισκέφθηκε όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου παρευρίσκονταν οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.


Στο μήνυμά του ο σεβασμιότατος  επισήμανε ότι η φετινή, όπως και η προηγούμενη σχολική χρονιά, πραγματοποιούνται μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοιού. Πέρα από τις απαιτήσεις που ενέχει η κατάκτηση της νέας γνώσης, οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν  μία επιπλέον πρόκληση και να αναδείξουν το αίσθημα ατομικής και συλλογικής τους ευθύνης, τηρώντας  μέτρα, αποστάσεις, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία όλων. Οι μαθητές αποτελούν ταυτόχρονα τους φρουρούς της υγείας ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων μέσα από την ατομική τους  ευθύνη αλλά και τους εγγυητές ενός λαμπρού μέλλοντος για τους ίδιους και για τον τόπο, μέσα από την εκπαιδευτική τους ολοκλήρωση και καταξίωση, ως μέλη της παραγωγικής κοινότητας.

Εξήρε στην σύντομη ομιλία του την αναγκαιότητα περιφρούρησης  της διά ώσης εκπαίδευσης, η οποία και δεν μπορεί να υποκατασταθεί από το ψηφιακό διδακτικό πλαίσιο, παρά μόνο να αξιοποιηθεί επικουρικά , στο πλαίσιο ανάσχεσης μετάδοσης του ιού.

Κλείνοντας, εγκάρδια ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά, παρά τις αντιξοότητες και ιδιαιτερότητές της , να είναι για όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές, καλή, ευλογημένη και δημιουργική.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni