Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα341
mod_vvisit_counterΧθές511
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1213
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα8180
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15947
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας19424
mod_vvisit_counterΣύνολο1491302

We have: 11 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

5 Μαρτίου 2021 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 878

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αριθμ. 20923/Δ2 Λειτουργία Μουσικών Σχολείων.

 

Β. ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

1. Οι εγγραφές των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων γίνονται σύμφωνα με τον πίνακα εισακτέων μετά από τις εξετάσεις επιλογής του Ιουνίου, και πραγματοποιούνται από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών, που επελέγησαν σύμφωνα με τον πίνακα εισακτέων, παραλαμβάνουν από το Μουσικό Σχολείο σχετικό Υπηρεσιακό Σημείωμα με κάθε πρόσφορο μέσο, το οποίο και προσκομίζουν στο Γυμνάσιο που έχει εγγραφεί ο/η μαθητής/τρια μετά την αποφοίτηση του από το Δημοτικό Σχολείο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Στην περίπτωση που θα υπάρξουν, από μετεγγραφή μαθητών/τριών σε άλλο Γυμνάσιο και για οποιονδήποτε άλλο λόγο, κενές θέσεις για τη συμπλήρωση του ορίου των είκοσι τεσσάρων (24) μαθητών στην Α’ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου, οι θέσεις αυτές θα συμπληρώνονται μέχρι το όριο των είκοσι τεσσάρων (24) από τον πίνακα επιλαχόντων κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας. Μετά από την 31η Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους παύει να ισχύει ο πίνακας επιλαχόντων.

 

2. Μετεγγραφές μαθητών/τριών σε οποιαδήποτε τάξη του Μουσικού Σχολείου (Γυμνασίου - Λυκείου), από άλλο Μουσικό Σχολείο πραγματοποιούνται:

 

Α. έως τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των είκοσι έξι (26) μαθητών/τριών σε κάθε τμήμα τάξης, αν ο πίνακας επιλαχόντων έχει εξαντληθεί πριν την 31η Οκτωβρίου,

 

Β. έως τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των είκοσι έξι (26) μαθητών/τριών σε κάθε τμήμα τάξης και εφόσον έχει συμπληρωθεί το όριο των είκοσι τεσσάρων (24) από τον πίνακα επιλαχόντων έως την 31η Οκτωβρίου και Γ. έως τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των είκοσι έξι (26) μαθητών/τριών σε κάθε τμήμα τάξης μετά την 31η Οκτωβρίου.

Εφόσον οι αιτήσεις για μετεγγραφή είναι περισσότερες από μία, οι μετεγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης μετεγγραφής του ενδιαφερομένου στο Μουσικό Σχολείο.

 

3. Ο/Η μαθητής/τρια που, ενώ φοιτά σε τάξη του Μουσικού Σχολείου, αποφασίζει για λόγους προσωπικούς ή οικογενειακούς να μετεγγραφεί σε Σχολείο Γενικής Παιδείας, δύναται, εφόσον το επιθυμεί, να επανεγγραφεί στην αντίστοιχη τάξη του Μουσικού Σχολείου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παρέλθει δύο μήνες από την αρχική αίτηση μετεγγραφής του και εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός μαθητών/τριών στην τάξη, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα χρονικά όρια που ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις για τις μετεγγραφές.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni