Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα267
mod_vvisit_counterΧθές511
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1139
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα8180
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα15873
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας19424
mod_vvisit_counterΣύνολο1491228

We have: 7 guests, 1 bots online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις Το Πιάνο σε Ρόλο Πρωταγωνιστή
Το Πιάνο σε Ρόλο Πρωταγωνιστή:
Μαθητικές συναυλίες τάξεων πιάνου Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας προσκάλεσαν το κοινό στις μαθητικές συναυλίες τάξεων πιάνου του Σχολείου την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, ώρα 10:00 & 12:15 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Οι μαθητές/μαθήτριες ερμήνευσαν έργα για σόλο πιάνο, έργα για τέσσερα, έξι και οκτώ χέρια και έργα για δύο πιάνα σε ρεπερτόριο που κάλυψε ένα ευρύ φάσμα μουσικών τάσεων και συνθετικών δημιουργιών. Στις δύο συναυλίες συμμετείχαν μαθήτριες και μαθητές των τάξεων πιάνου (με αλφαβητική σειρά): Γατσιού Ε., Γκούτζιου Α., Έξαρχου Ν., Εξάρχου Ε., Κακαγιάννη Β., Καραγιάννη Π., Κολοβού Α., Κομή Χ., Κουτή Ε., Κτιστάκη Γ. Ε., Κτιστάκη Α. Ε., Μπότου Ι., Νίκου Δ., Νιτσοτόλη Ε., Ντριγκόγια Β., Παπανικολάου Ε., Πουλούλη Α., Ρουπακιά Α., Τσικαντέρη Ρ., Τσιούκα Ε., Φλώρου Π., Χαρμάνη Α.
Δημιουργία αφίσας: Γιαννακάκη Δώρα

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν με απώτερο σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με το ακροατήριο και τη βελτίωση της σκηνικής τους παρουσίας, προσβλέποντας στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης & αυτοεκτίμησής τους. Στο πλαίσιο ανάδειξης της Μουσικής ως κινητήριας δύναμης μορφωτικών, διδακτικών, παιδαγωγικών αξιών και ως μέλους άρρηκτα συνδεδεμένου με την εκπαιδευτική προσπάθεια του σχολείου, η οποία και εδράζεται στη βιωματική συμμετοχή των μαθητών του σε δραστηριότητες καλλιτεχνικής έκφρασης, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου υποσχέθηκαν να ξεναγήσουν τους παρευρισκόμενους στους μουσικούς χάρτες εγχώριων και διεθνών ηχοχρωμάτων. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των μαθητών και να διαπιστώσει από κοντά ότι το Μουσικό Σχολείο Λάρισας είναι ένα ξεχωριστό σχολείο, στο οποίο οι μαθητές του «εκφράζονται» καλλιτεχνικά και εκδηλώνουν εξωστρέφεια.

Οι μαθητικές συναυλίες πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 
1η μαθητική συναυλία τάξεων πιάνου, Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρα 10:00
https://youtu.be/wsADO2Tp_sk

2η μαθητική συναυλία τάξεων πιάνου, Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρα 12:15
 
 
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni