Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα215
mod_vvisit_counterΧθές224
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα215
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2140
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1049
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας21867
mod_vvisit_counterΣύνολο1427874

We have: 24 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική Εκδηλώσεις Βίκτωρας Γλυκίδης

Ο Βίκτωρας Γλυκίδης

στο

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Μουσικό Σχολείο υποδέχεται την Πέμπτη 2/2/2012 τον μουσικό και συνθέτη κ. Βίκτωρα Γλυκίδη, Λαϊκό Ορατόριο του οποίου («Αρταβάν ο Τέταρτος Μάγος») παρουσίασαν οι μαθητές της Α? Γυμνασίου και το φυτώριο της Ευρωπαϊκής χορωδίας στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.

            Ο Β. Γλυκίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και ανώτερων θεωρητικών, πιάνου, μονωδίας. Σπούδασε επίσης κιθάρα. Από το 1978 ίδρυσε και διηύθυνε πάνω από τριάντα χορωδίες όλων των ειδών. Διδάσκει μονωδία και διευθύνει στο ?Πυθαγόρειο? Ωδείο Περαίας και στο «Πολιτιστικό Κέντρο» του Δήμου Πανοράματος. Κέρδισε πλήθος βραβείων σε Ελληνικά, διεθνή και παγκόσμια Φεστιβάλ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Πρότυπης Διεθνούς Ομοσπονδίας «Music Islands» για την προώθηση νέων μουσικών, καλλιτεχνών και πολιτιστικών ομάδων παγκοσμίως με έδρα την Karrina της Τσεχίας.

            Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σχολείο μας, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν, να συζητήσουν και γενικότερα να περάσουν εποικοδομητικά και δημιουργικά λίγο χρόνο μαζί του.

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni