Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα286
mod_vvisit_counterΧθές233
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2844
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα5773
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1191
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας14381
mod_vvisit_counterΣύνολο1511744

We have: 5 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

 

 

Στις 9 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας γιορτάζει και προσκαλεί όλους τους φίλους της μουσικής να παρευρεθούν στην ετήσια συναυλία του στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Τα ποικίλα μουσικά σύνολα του σχολείου θα παρουσιάσουν μια πανδαισία μουσικών ειδών και ηχοχρωμάτων από την έντεχνη, κλασική, jazz, αλλά και βυζαντινή, λαϊκή και παραδοσιακή μουσική μας, καθώς και από την παγκόσμια μουσική κληρονομιά. Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους θα εκφράσουν δημιουργικά τις μουσικές, χορευτικές και γενικότερα καλλιτεχνικές τους δεξιότητες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα μιας αξέχαστης βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χορωδία μαθητών του ελληνοαμερικανικού σχολείου ?Άγιος Δημήτριος? της Νέας Υόρκης, θα τραγουδήσει ζωντανά μέσω ηλεκτρονικής διασύνδεσης το «έλα πάρε μου τη λύπη» σε στίχους του Νίκου Γκάτσου και Μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Τέλος το σχολείο θα τιμήσει τη μαθήτριά του, αθλήτρια του Ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής Βασιλεία Ζάχου, τη μοναδική αθλήτρια από τη Λάρισα που θα πάρει μέρους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι.

alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni