Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα319
mod_vvisit_counterΧθές442
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα5642
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα12597
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508769

We have: 10 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις «Μια νότα για το Καστελλόριζο»

 

 

?Από το κέντρο της Ελλάδας και με πυξίδα την καρδιά μας, ανοίγουμε πανιά με προορισμό το ανατολικότερο άκρο της πατρίδας μας?

Η πρωτοβουλία ανήκει στους   μουσικούς Δημήτρη Χατζούλη και Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, οι οποίοι σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, την ΕΛΜΕ Λάρισας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας ?Κων/νος Κούμας?, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με σκοπό την ηθική ενίσχυση αλλά και την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Με μοναδικό εφόδιο την αγάπη για την μουσική και την εκπαίδευση, οι συνδιοργανωτές, με την συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων, ελπίζουν πως οι «νότες» θα φτάσουν στο ακριτικότερο νησί της Ελλάδας, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ένα ηχηρό παρόν σε όσους παρά τις δυσκολίες των καιρών, επιμένουν να φυλάνε «Θερμοπύλες».  

Στο μουσικό πρωινό που θα λάβει χώρα στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30, θα συμπράξουν η Σχολή Χορού Αγιάς ?Έκφραση? και το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας. Την επιμέλεια κειμένων και την παρουσίαση έχει ο Γιώργος Σαράτσης.

 

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ηθική ενίσχυση αλλά και την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τα σχολεία του Καστελλόριζου και γι? αυτό θα υπάρχει στο χώρο ένας κουμπαράς στον οποίο προαιρετικά μπορεί να συμβάλλει ο καθένας με ποσό της επιθυμίας του.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

 

alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni