Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα399
mod_vvisit_counterΧθές442
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα5722
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα12677
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508849

We have: 2 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης- το Μουσικό σχολείο Λάρισας αγκαλιάζει την Ποίηση. Στο πλαίσιο της συστηματικής του προσπάθειας να κάνει γνωστό στους μαθητές του το συγγραφικό ? ποιητικό έργο Εκπαιδευτικών, προσκαλεί το φιλόλογο και συγγραφέα ? ποιητή κ. Β. Σιουζουλή σε μια εκδήλωση για την παρουσίαση των ποιημάτων του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του Μ.Σ.Λ. την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:30 π.μ. Τα ποιήματα του κ. Σιουζουλή προλογίζει ο κ. Γεώργιος Τράντας, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη και τη λογοτεχνική η Βασιλική Τσάκνη.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων από την ποιητική συλλογή του Βασίλη Σιουζουλή «αδέξιος περιποιητής ανθέων», συνθέσεις, αυτοσχεδιασμούς και χορογραφίες μαθητών. Ο κ. Β. Σιουζουλής, που σπούδασε θεολογία & Μεσαιωνική ? Νεοελληνική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εργάστηκε για χρόνια ως «λειτουργός» της δημόσιας εκπαίδευσης, εξέδωσε έξι ποιητικές συλλογές και ένα μυθιστόρημα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



 

 

alt 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni