Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα139
mod_vvisit_counterΧθές308
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα447
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1536
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα3810
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1499982

We have: 7 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στο Μουσικό Σχολείο

 

 

alt

 

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, παρουσίασε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, ημέρα θρησκευτικής και εθνικής εορτής. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα δύο μεγάλα «Χαίρε», «Χαίρε Κεχαριτωμένη» και «Χαίρε Ελευθεριά». Περιελάμβανε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος οι μαθητές της Βυζαντινής χορωδίας έψαλλαν Θεομητορικούς ύμνους, αναφέρθηκαν στο ιστορικό πλαίσιο καθιέρωσης της γιορτής του Ευαγγελισμού και σε έθιμα παλαιότερα και νεότερα. Στο δεύτερο μέρος έγινε αφιέρωμα σε δύο τόπους μαχών, το Μεσολόγγι και την Κρήτη. Οι μαθητές του μουσικού συνόλου Musicarte με τη συνοδεία ορχηστρικού συνόλου, τραγούδησαν αποσπάσματα από το μουσικό έργο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Γιάννη Μαρκόπουλου και απήγγειλαν στίχους από το ομώνυμο έργο του Διονύσιου Σολωμού. Στη συνέχεια, μαθητές ύμνησαν την Κρητική Επανάσταση με στίχους και κρητικούς χορούς υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Μαδαρίτες».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Κωνσταντίνος Δεληχρήστος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας κ. Αθανάσιος Μαργαριτόπουλος, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, γονείς και φίλοι του σχολείου.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni