Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα120
mod_vvisit_counterΧθές321
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2415
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1536
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα5778
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1501950

We have: 6 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις ΕΟΡΤΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

ΕΟΡΤΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Με αφορμή τα 25 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του θεσμού των Μουσικών Σχολείων διοργανώνεται σειρά μουσικών εκδηλώσεων από ομάδες Μουσικών Σχολείων, υπό τον γενικό τίτλο « Εόρτια Μουσικών Σχολείων 2014». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εννέα Μουσικών Σχολείων σε όλη τη χώρα, τα οποία θα λειτουργήσουν ως σχολεία υποδοχής.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ανάδειξη, σε περιφερειακή και πανελλήνια κλίμακα, του ανεκτίμητου παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού έργου των Μουσικών Σχολείων και η προβολή της προσφοράς τους τόσο στους τομείς της ελληνικής παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής όσο και της έντεχνης ευρωπαϊκής. Παράλληλα η ανάληψη κοινών δράσεων αποσκοπεί στην ενίσχυση του πνεύματος καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής συνεργασίας μεταξύ των Μουσικών Σχολείων και στη δημιουργία ενός νέου θεσμού μέσω του οποίου τα Μουσικά Σχολεία θα αποκτήσουν έναν ανοιχτό  δίαυλο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία.

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, την Τετάρτη 14 Μα?ου και ώρα 5μ.μ., φιλοξενεί στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας  τα  Μουσικά Σχολεία  Άμφισσας, Βόλου, Καρδίτσας, Λαμίας και Τρικάλων για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης συναυλίας, η οποία  εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινών εκδηλώσεων ανά περιφέρεια, που διοργανώνει η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Την εκδήλωση στηρίζουν  η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni