Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα435
mod_vvisit_counterΧθές321
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2730
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1536
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα6093
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1502265

We have: 10 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις «Το Μιούζικαλ των Χριστουγέννων»

Δεκέμβριος, ο πιο εορταστικός μήνας του έτους! Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας στολίστηκε και σας περιμένει τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρό του, για να παρακολουθήσετε το «Mιούζικαλ των Χριστουγέννων»! 
Πρόκειται για μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση, εμπνευσμένη από τη νουβέλα του Καρόλου Ντίκενς «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», στην οποία 55 μαθητές του Συνόλου «Μουσικής Κινηματογράφου» συμμετέχουν ενεργά επάνω στη σκηνή. Τραγουδάνε, παίζουν μουσική, χορεύουν, δραματοποιούν σε πρωτότυπο κείμενο με τη χρήση πολυμέσων.

Είναι μια ξεχωριστή ιστορία, γεμάτη αγάπη και ελπίδα.

Ένα υπέροχο παραμύθι για την ευτυχία, τη γαλήνη και το νόημα της ζωής.

Ας αφήσουμε τον Εμπενέζερ Σκρουτζ και τη μαγεία των ημερών να μας ταξιδέψουν? Μικροί και μεγάλοι, προσέλθετε !

Η παράσταση αποτελεί την παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος:«Εικαστικές Εφαρμογές και Μουσική στη Σκηνική Δράση» (πολυμέσα- μουσική -λόγος), στο πλαίσιο του οποίου οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σκηνική δημιουργία μέσα από τον συνδυασμό των παραδοσιακών τεχνών με καινοτόμες δραστηριότητες όπως την περφόρμανς, τη σωματική τέχνη, το καλλιτεχνικό βίντεο και τα πολυμέσα. 
Παράλληλα, θα συγκεντρώσουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο Λάρισας, «Τόπο Αλληλεγγύης», και τρόφιμα για τον Ανθρωπιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Φιλότης».


Την επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης έχουν οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου: Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Γεωργία Νίκα, Ευφροσύνη Αστ. Κτιστάκη, Ιφιγένεια Σδούκου, Άννα Τσακάκη, Ελένη Τσουκνικά.

alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni