Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα233
mod_vvisit_counterΧθές461
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2989
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1536
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα6352
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1502524

We have: 9 guests, 1 bots online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκδηλώσεις Μπράβο στα παιδιά μας!

 

 

 

 

 

 

 

ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ


 

 

Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην ΕΡΤ Λάρισας

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ακούστε το κείμενο της είδησης

 

 

 

Μαθητές του χορωδιακού συνόλου Music Arte βρέθηκαν στην ΕΡΤ Λάρισας και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας συνόδευαν η υποδιευθύντρια του σχολείου κα. Ανθή Κολοβού μαζί με την κα. Ευαγγελία Τσιούκα.

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη καθώς καταφέρνει να συνδυάζει την εκπαίδευση με την μουσική. Πολλοί από τους μαθητές του δεν διακρίνονται, μόνο στη μουσική αλλά και στην παιδεία, αποτελώντας πρότυπο για πολλά παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται στην θέληση, στο ταλέντο και στο μεράκι των μαθητών και φυσικά των καθηγητών που μαθαίνουν και εκπαιδεύουν τα παιδιά τόσο στα μαθήματα μουσική και γενικής παιδείας.

Για το Music Arte βρέθηκαν στην ΕΡΤ Λάρισας οι Κωνσταντίνος Παπακώστας, Όλγα Ντούμου, Ιφιγένεια Τριανταφύλλου, Σοφία Στασινού, Βίκτωρ Μπιτούλας, Θεοφανία Καρατόλιου, Γιώργος –Θωμάς Σοφράς, Κατερίνα Παπακώστα, Άννα Παπακώστα, Δέσποινα Μερτζιανίδη, Δέσποινα Χαδουλού και Κατερίνα Κουτσιούλη.

πηγή: ΕΡΤ Λάρισας

Κάθε μέρα γιορτή στο «Πάρκο των Ευχών»

 

 

 

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:27

Πολιτισμός

Ευχάριστα αναστάτωσαν τους Λαρισαίους χθες το πρωί, οι μαθητές του Συνόλου Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, παίζοντας χριστουγεννιάτικους σκοπούς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει και φέτος στο εμπορικό κέντρο, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.


Με κέφι και εορταστική διάθεση, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Γιάννη Μακρυγιάννη, οι νεαροί μουσικοί δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα εντυπωσιάζοντας άπαντες με το καλλιτεχνικό τους επίπεδο, ενώ αντάλλαξαν ευχές με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πάνο Σάπκα για καλές γιορτές και καλή και δημιουργική χρονιά.


πηγή: Ελευθερία Λάρισας

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni