Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα107
mod_vvisit_counterΧθές224
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα107
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2140
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα941
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας21867
mod_vvisit_counterΣύνολο1427766

We have: 24 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική Εκπαιδευτικό Υλικό erasmus Το Μουσικό Σχολείο στην Ιταλία

Το Μουσικό Σχολείο  στην Ιταλία

 

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ KA201 “BoostingGreenEducationatschool”, εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Λάρισας ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες στη Ρώμη της Ιταλίας και συμμετείχαν στην υλοποίηση καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων μαζί με τους εταίρους από την Ιταλία, την Ισπανία και την Εσθονία. Στη διάρκεια του προγράμματος πειραματίστηκαν και μελέτησαν τα αποτελέσματα πάνω σε 5 θέματα που αφορούν το περιβάλλον: μόλυνση του νερού, βιοποικιλότητα, αποψίλωση, όξυνση των ωκεανών, φαινόμενο του θερμοκηπίου και CO2.

 

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ιταλίας, επισκέφτηκαν το σχολείο VittorioColonnaκαι το συνεργαζόμενο Ινστιτούτο, και ξεναγήθηκαν στο AqueductParkτης Ρώμης συνδέοντας την Ιστορία με την Επιστήμη.

 

Η φιλοξενία και η υποδοχή από τους Ιταλούς εταίρους ήταν εξαιρετική και η όμορφη συνεργασία δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για την συνέχεια του προγράμματος.Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2022 στην Λάρισα. Με χαρά θα υποδεχτούμε τους εταίρους μας για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και να τους ξεναγήσουμε στην πόλη μας.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni