Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα377
mod_vvisit_counterΧθές1174
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα5258
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα12213
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508385

We have: 5 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Εκπαιδευτικό Υλικό erasmus Χριστουγεννιάτικες κάρτες στην Ισπανία

Χριστουγεννιάτικες κάρτες

από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας….στην Ισπανία

(Φ.1)

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας συνεχίζει την επικοινωνίαμε τα ισπανικά σχολεία «IES INGENIERO DE LA CIERVA» στη Μούρθια και «IESVELASQUEZ»στη Σεβίλλη.

Μαθητές, μαθήτριες κι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ετοίμασαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες στέλνοντας τα δικά τους μοναδικάμηνύματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

(Φ.2)

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinningLIGHTHOUSESTHATILLUMINATEμαθητές και μαθήτριες των τμημάτων β1 και γ1 γυμνασίου επέλεξαν να σχεδιάσουν κάρτες εμπνευσμένες από το θέμα του προγράμματος που είναι οι φάροι που φωτίζουνσε διάφορα σημεία της Ευρώπης, να γράψουν τις ευχές τους σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά και Ελληνικά) και να τις διακοσμήσουν με τρόπο ξεχωριστό και μοναδικό.Λίγες μέρες αργότερα με ενθουσιασμό και χαρά έλαβαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες από τους ομηλίκους τους στο Ισπανικό σχολείο «IES INGENIERO DE LA CIERVA» στη Μούρθια(υπεύθυνες καθηγήτριες: Γατσιού Έλενα, Κακογιάννη Βασιλική, Κοσμάνου Βασιλική, Ρήτου Κασσιανή, Τόλιου Ζωή, Τσιούκα Ευαγγελία)

(Φ 3, 4)

Παράλληλα οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Β1 και Β3 Λυκείου στα πλαίσια συνεργασίας στο Ευρωπαϊκόπρόγραμμα ERASMUS KA122SCH με τίτλο: “IT’S TIME TO ACT. URBAN RIVERS NEED HELP”, λίγους μήνες μετά την επίσκεψη στο Ισπανικό σχολείο «IESVELASQUEZ»της Σεβίλλης και έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους Σεβιλλιάνους μαθητές, αντάλλαξαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες, εκφράζοντας τις ευχές τους για τις γιορτές.Μηνύματα αισιοδοξίας, αγάπης, χαράς και με την ελπίδα πως μια μέρα. …. θα ξανανταμώσουν.

(Φ 5,6)

Χαμόγελα, και «λάμψη» στα μάτια των μαθητών που αποτυπώνει νοσταλγία αλλά και ….συγκίνηση.(υπεύθυνοι/εςκαθηγητές/τριες: Κουτσιούλης Νικόλαος, Μαλάκος Σταμάτης, Ρήτου Κασσιανή, Τσιούκα Ευαγγελία, Τσοτσάνη Ευθυμία).

Ευχαριστούμε τους φίλους μας

για τις υπέροχες κάρτες που μας έστειλαν!

(Φ7)

Καλήχρονιά - Happy New Year - Feliz Año Nuevo

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni