Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα176
mod_vvisit_counterΧθές334
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1122
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα11560
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα11029
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας14381
mod_vvisit_counterΣύνολο1521582

We have: 5 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Παλαιότερες Αναρτήσεις Μουσικά Σύνολα Ορχήστρα Κιθάρας Apoyando

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ APOYANDO

 

     Η ορχήστρα κιθάρας τοaltυ Μουσικού Σχολείου Λάρισας, είναι ένα σύνολο που μετρά 7 χρόνια ζωής εκ των οποίων τα 4 τελευταία την ευθύνη και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο καθηγητής κ. Καλαμπάκας Αθανάσιος.

     Συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου αλλά και σε εκδηλώσεις του δήμου καθώς και διαφόρων καλλιτεχνικών συλλόγων της πόλης μας.

     Σκοπός του συνόλου είναι η διεύρυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η ένταξη των μαθητών της κιθάρας σε ένα ευρύτερο μουσικό σύνολο υπερβαίνοντας το μοντέλο της ατομικής επαφής και διδασκαλίας.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Θ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 

     Ο Θανάσης Καλαμπάκας γεννήθηκε στη Λάρισα τον Απρίλιο του 1972.

     Την πρώτη του επαφή με τη μουσική είχε σε ηλικία 8 ετών, ως μέλος της παιδικής χορωδίας του Αγίου Αθανασίου Λάρισας ,την οποία έπειτα από πολλά χρόνια ανέλαβε και ως αναπληρωτής διευθυντής. Στα 14 ξεκινά μαθήματα κιθάρας, και σε τρία χρόνια εισάγεται με κατατακτήριες εξετάσεις στην Ανωτέρα, στην τάξη του κ. Αργύρη Μπατσκίνη ,με τον οποίο και ολοκληρώνει τις σπουδές παίρνοντας Πτυχίο και στη συνέχεια Δίπλωμα με «Άριστα Παμψηφεί» από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

     Παρακολούθησε μαθήματα σε διεθνή φεστιβάλ με διακεκριμένους σολίστες όπως ο Tomas Muller Pering, G. Reinchenbach, A. Dessiderio, H. Kappel, K. Κοτσιώλης κ.α. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά και είναι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής.

     Συμμετείχε ως προσκεκλημένος καθηγητής στο ΄΄2ο Χειμερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου΄΄, καθώς και σχεδόν σε όλα τα Πανελλήνια και Διεθνή φεστιβάλ και διαγωνισμούς Κιθάρας στη Βέροια ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Δίδαξε στο πρόγραμμα κατάρτισης μουσικών και μουσικοπαιδαγωγών που πραγματοποίησε η Πανελλήνια ένωση Καθηγητών Μουσικής στην Καρδίτσα και συνέπραξε ως κιθαριστής με την ορχήστρα Ρεζιγραντε της Βουλγαρίας. Πρωταγωνίστησε ως λυρικός τραγουδιστής στις όπερες ΄΄Η τιμή των Σουφλερί ΄΄ του J. Offenbach και ΄΄Phantom of the opera΄΄ του Μ.Weber . Υπήρξε μέλος της ορχήστρας κιθαριστών «Διάχορδοι» του Μακεδονικού Ωδείου Θεσ/κης με την οποία και συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς στο εξωτερικό , και έδωσε συναυλίες σε πόλεις της πατρίδας μας.

     Σήμερα, είναι μέλος και πρόεδρος της Μικτής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ,στο οποίο και εργάστηκε επί σειρά ετών ,μέλος του μουσικού συνόλου «ΕΝΩΔΙΑ» και εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni