Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα364
mod_vvisit_counterΧθές124
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1152
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1983
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1152
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας18242
mod_vvisit_counterΣύνολο1550188

We have: 111 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Δραστηριότητες 2023-2024 H πρώτη από τις καθιερωμένες ετήσιες συναυλίες των Μουσικών του Συνόλων

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας η πρώτη από τις καθιερωμένες ετήσιες συναυλίες των Μουσικών του Συνόλων. Τα μουσικά κομμάτια που ακούστηκαν στην εκδήλωση μας ταξίδεψαν στον χώρο και τον χρόνο με επιλογές του διεθνούς ρεπερτορίου. Με μια κιθάρα στον ώμο περιπλανηθήκαμε στους κάμπους και στα σύννεφα, ενώ οι μελωδίες του ακορντεόν μας οδήγησαν στους δρόμους της Αργεντινής. Περιηγηθήκαμε στους αιώνες με τη συνοδεία κλασικής μουσικής και απολαύσαμε λαϊκούς χορούς της Ευρώπης όπως τους αποτύπωσαν οι συνθέτες κάθε χώρας. Λικνιστήκαμε στους ρυθμούς της τζαζ και της φανκ μουσικής και σιγοτραγουδήσαμε γνωστές ποπ και ροκ μελωδίες των τελευταίων δεκαετιών του 20ου αιώνα. Με τις μελωδικές φωνές των παιδιών ταξιδέψαμε από την Ευρώπη ως τη μακρινή Ιαπωνία, ενώ η ομπρέλα μιας πασίγνωστης κινηματογραφικής ηρωίδας μας μετέφερε σε φανταστικούς κόσμους που ονειρευτήκαμε.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους συμμετέχοντας στα Μουσικά Σύνολα της επιλογής τους. Μέσα από τις μουσικές συμπράξεις τους, όπως προβλέπεται και από το ωρολόγιο πρόγραμμα, τα παιδιά μας εξασκούνται στο μουσικό όργανο που αγαπούν, μαθαίνουν να συνεργάζονται μεταξύ τους και εκφράζονται μέσω της τέχνης. Δίπλα τους είναι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες των Μουσικών συνόλων, που με την καθοδήγηση και την έμπνευση που τους παρέχουν συντελούν στο αποτέλεσμα της πολύμηνης προσπάθειας που το κοινό απόλαυσε στη συναυλία μας.

Στη συναυλία συμμετείχαν το σύνολο Κλασικής Κιθάρας (υπεύθυνοι: Σ. Τζόχατζης και Δ. Συμεωνίδης), το ορχηστρικό σύνολο Solo Tutti (υπεύθυνες: Ε. Βλιτσάκη και Κ. Ρήτου), το σύνολο Ακορντεόν (υπεύθυνες: Ε. Ζαπίτη και Χ. Ευθυμίου), η Συμφωνική Ορχήστρα (υπεύθυνοι: Ν. Έξαρχος, Ν. Κουνατίδης και Α. Σδρόλιας), η Σύγχρονη Ορχήστρα (υπεύθυνοι: Μ. Καμπούρης, Ζ. Τόλιου και Α. Σδρόλιας), η Big Band (υπεύθυνος: Α. Λάππας), το χορωδιακό σύνολο Musicarte (υπεύθυνες: Ε. Τσιούκα και Β. Κακαγιάννη) και το σύνολο Μουσικού Θεάτρου (υπεύθυνες: Α. Βόγια και Ε. Κουτή). Επιμέλεια - Ανάγνωση κειμένων: Σ. Κόκκινου. Δημιουργία αφίσας - πρόσκλησης: Ε. Γατσιού. Δημιουργία έντυπου προγράμματος: Χ. Ευθυμίου, Ε. Ζαπίτη. Οργάνωση συναυλίας: Α. Κολοβού.

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας σας περιμένει και στις επόμενες εκδηλώσεις του.

moussyn1

moussyn2

moussyn3

moussyn4

moussyn5

moussyn6

 

moussyn7

moussyn8

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni

label