Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα389
mod_vvisit_counterΧθές124
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1177
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1983
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1177
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας18242
mod_vvisit_counterΣύνολο1550213

We have: 136 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Δραστηριότητες 2023-2024 Ολυμπιακή Φλόγα

Καθώς πλησιάζει ο καιρός για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας κάνει μια αποτίμηση της δράσης του εκπαιδευτικού πολιτιστικού προγράμματος «Ο Εθνικός Ύμνος και ο Ολυμπιακός Ύμνος» που εκπόνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος β1΄ γυμνασίου με υπεύθυνους καθηγητές τους Τζόκα Βάια (φιλόλογο), Νούλα Δημήτριο (φυσικής αγωγής), Κοσμάνου Βασιλική (μουσικό), με την υποστήριξη της διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου κ. Αθηνάς Μήλιου. Εκτός από την παρουσία των μαθητών στους Μαθητικούς Αθλητικούς Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν αρχές Απριλίου στο γήπεδο Αλκαζάρ, τα παιδιά συμμετείχαν στην εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ρετσιάνη Θωμά, για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας το πρωί του Σαββάτου στις 20 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Εκεί πραγματοποιήθηκε μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε και κατά τη βράβευση των μαθητών οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος β1΄ ανέλαβαν την ανάκρουση του Εθνικού και του Ολυμπιακού Ύμνου. Η εκδήλωση αυτή ήταν ο προπομπός της κεντρικής εκδήλωσης για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας που έγινε την επόμενη ημέρα. Τα παιδιά με πολλή χαρά συμμετείχαν και στο διαγωνισμό ζωγραφικής – λαμβάνοντας και συμβολικά μετάλλια για την όλη συμμετοχή τους, ενώ στο κλείσιμο της εκδήλωσης συνοδεία τρομπέτας και φλάουτου τραγούδησαν τον Εθνικό και τον Ολυμπιακό Ύμνο.

Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος Αθανάσιος, ενώ πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων ο κ. Ρετσιάνης Θ., ο κ. Αργυρόπουλος Κ., ο κ. Αγορίτσας Χρ., ο κ. Τζατζάκης Φ., κ. Γερογιώκας Η., κ.ά., αλλά και πλήθος κόσμου.

Στο εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες

Αναγνώστου Χρυσάνθη, Αρβανιτοπούλου Γεωργία, Αργυροπούλου Σωτηρία, Βαλασσοπούλου Κωνσταντίνα, Βαλιάκα Μαρία – Άννα, Βασιλείου Μαριέλλα – Ξένια, Γαλαζούλα Στυλιανή – Ηρώ, Γερογιώργος Γεώργιος – Νικόλαος, Γεωργιάδου Δήμητρα – Μπραζίλια, Γιάγκας Χαράλαμπος, Γιούδη Ιουλία – Μαρία, Γκόλτσιου Ευδοξία, Γκουνέλα Φωτεινή – Λουκία, Δακής Δημήτριος, Δέλλη Ζωή, Δημοβέλη Αγλαΐα, Δημοβέλη Έλλη, Ευαγγέλου Νικόλαος, Ζιάκα Ηλιάννα – Μαρία, Ζίκος Ευάγγελος, Ιωαννίδης Ειρηναίος, Καραγιάννης Αθανάσιος, Καρακαξάς Μιχαήλ – Άγγελος, Καραμπίνας Αδάμος – Μάριος, Καρέλα Νικολέτα – Μαρία.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που τραγούδησαν στο κέντρο της πόλης για όλους τους πολίτες της και μάλιστα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας!!

 

floga1

 

floga2

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni

label