Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα525
mod_vvisit_counterΧθές124
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1313
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1983
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1313
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας18242
mod_vvisit_counterΣύνολο1550349

We have: 267 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Δραστηριότητες 2023-2024 Ευρωπαϊκή Συνεργασία

Ευρωπαϊκή Συνεργασία

Σχολείο Υποδοχής το Μουσικό Σχολείο

για εκπαιδευτικούς από τη Μούρθια της Ισπανίας

            Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής διασύνδεσης του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, το διάστημα 14-16 Μαϊου 2024 το σχολείο μας αποτέλεσε σχολείο υποδοχής για δύο Ισπανίδες εκπαιδευτικούς, την AnaRocioLucas και την TeresaMoreno, οι οποίες υλοποιούν ευρωπαϊκό πρόγραμμα ErasmusKA131 (JobShadowing).

            Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κ. Μήλιου Αθηνά καλωσόρισε τις εκπαιδευτικούς οι οποίες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου, να παρακολουθήσουν μαθήματα γενικής και μουσικής παιδείας, αλλά και τη διαδικασία των εξετάσεων μουσικών μαθημάτων. Επίσης ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας και για τη λειτουργία των μουσικών σχολείων, αντάλλαξαν απόψεις με εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και συμφώνησαν για συνέχεια της συνεργασίας στο μέλλον.

            Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ παρακολούθησαν θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου μας Αγίου Αχιλλίου.

            Την επικοινωνία και τον συντονισμό της επίσκεψης ανέλαβαν τα μέλη των παιδαγωγικών ομάδων eTwinning και ErasmusKA122SCH του σχολείου μας: Γατσιού Έλενα, Κακαγιάννη Βίκυ, Κοσμάνου Βασιλική, Κουτσιούλης Νίκος, Μαλάκος Σταμάτης, Ρήτου Κασσιανή, Τόλιου Ζωή, Τσιούκα Εύη, Τσοτσάνη Έφη.

 

jobsha20241

 

jobsha20242

 

 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni

label