Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα276
mod_vvisit_counterΧθές124
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1064
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1983
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1064
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας18242
mod_vvisit_counterΣύνολο1550100

We have: 27 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Δραστηριότητες 2023-2024 Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2024-2025 για το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

etwinning2024

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας λαμβάνει για πρώτη φορά την Ευρωπαϊκή Διάκριση eTwinningSchoolLabel 2024-2025.

Τόσο η πετυχημένη συμμετοχή και συνεργασία των δύο προηγούμενων ετών (δύο έργα βραβευμένα με εθνικές αλλά και ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητες) όσο και η συνεχής δραστηριότητα του σχολείου μας σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο για ενίσχυση της μάθησης και εκσυγχρονισμό στις μεθόδους διδασκαλίας είχαν ως αποτέλεσμα το σχολείο μας να λάβει πριν λίγες μέρες την ετικέτα Σχολείου eTwinning.

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας αναγνωρίζεται ως ένα από τα 928 σχολεία σε όλη την Ευρώπη κι ένα από 57στην Ελλάδα που παράγουν εκπαιδευτικό έργο σύμφωνα με τις αρχές των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Για τη νέα σχολική χρονιά το σχολείο μας ως οργανισμός που ενισχύει τη συμπερίληψη και την καινοτομία στη μάθηση θα συνεχίσει υλοποιώντας σχετικές δράσεις που να απευθύνονται σε όλους/ες, προωθώντας τεχνικές ψηφιακής ικανότητας και βελτιώνοντας την τεχνογνωσία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, προάγοντας ενεργά́ τις αξίες και την παιδαγωγική́ του eTwinning.

Θα ακολουθήσει ένα παιδαγωγικό́ πλαίσιο που υποστηρίζει ίσες ευκαιρίες για όλους κι οδηγεί́ στην εξάλειψη των διακρίσεων, θα ενισχύσει μέσω νέων προγραμμάτων τον βιωματικό́ τρόπο μάθησης, την αποδοχή της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας των ατόμων και τη διασύνδεση των μαθητών/τριών στην κοινότητα της τάξης, αλλά́ κι εκτός αυτής. Τέλος θα δημιουργήσει παραδοτέα έργα (eTwinning, εκπαιδευτικά́ προγράμματα πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας κ.α.) τα οποία θα βασίζονται στον Καθολικό́ Σχεδιασμό́ Μάθησης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουν εθελοντικά, με τρομερή προθυμία σε τόσα αξιόλογα έργα και που έγνοια τους είναι η πρόοδος των μαθητών και η ενίσχυσή τους σε όλους τους τομείς!!

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni

label