Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα428
mod_vvisit_counterΧθές124
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα1216
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1983
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1216
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας18242
mod_vvisit_counterΣύνολο1550252

We have: 174 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Δραστηριότητες 2023-2024 «Mary Poppins: The musical» και «Μουσική επένδυση για το musical Mary Poppins»

Την Τρίτη 28/5, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, το Σύνολο Μουσικού Θεάτρου (40 μαθητές γυμνασίου και λυκείου) με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ.κ. Ελένη Κουτή, μουσικό και Αγγελική Βόγια, θεατρολόγο, παρουσίασε δύο πολιτιστικά προγράμματα, που εκπόνησε τη φετινή σχολική χρονιά, με τίτλους: «Mary Poppins: The musical» και «Μουσική επένδυση για το musical Mary Poppins».

Συγκεκριμένα προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο απόσπασμα του musical, με τίτλο “Μια Κυριακή με τη Mary Poppins”, που παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του μουσικού σχολείου, στα πλαίσια της εκδήλωσης των μουσικών συνόλων «Παίζουμε ΣΥΝΟΛικά». Η παρουσίαση αποτελεί ένα ταξίδι με όχημα την τέχνη του θεάτρου, της μουσικής, του χορού και των εικαστικών μας στον μαγικό κόσμο των παιδικών μας χρόνων, στο μαγικό κόσμο της Mary Poppins.

Το θεατρικό κείμενο επιμελήθηκε η Ήλια Καρυαμπά, τη σκηνοθεσία η Αγγελική Βόγια, τη διδασκαλία ορχήστρας και τραγουδιών η Ελένη Κουτή, ενώ η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Νίκο Έξαρχο. Τις χορογραφίες ετοίμασαν και δίδαξαν οι χορογράφοι Λίνα Γεωργακούλη και Ρούλα Πίκουλα. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η καθηγήτρια των εικαστικών Ελένη Μακροπούλου, και η κ. Ελένη Ψύρρα παραχώρησε στο σύνολο κοστούμια εποχής.

mary20241

 

 

mary20242

 

mary20243

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni

label