Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα478
mod_vvisit_counterΧθές1360
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα2131
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα5773
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα478
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας14381
mod_vvisit_counterΣύνολο1511031

We have: 8 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική Αρχείο Δραστηριοτήτων Παλαιότερες Δραστηριότητες Βράβευση Μαθητών του σχολείου μας σε διαγωνισμό ζωγραφικής

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας ? Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, πραγματοποίησαν την τελετή βράβευσης του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Η πρόληψη ως μία θετική στάση ζωής απέναντι στις εξαρτήσεις», τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στις 10:00 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

 

Οι στόχοι του Διαγωνισμού ήταν οι εξής:

  • Μύηση των μαθητών σε ένα δημιουργικό τρόπο σκέψης και προβληματισμό σχετικά με την έννοια της πρόληψης των εξαρτήσεων.
  • Προώθηση στα νέα άτομα, των μηνυμάτων της Πρόληψης και μιας θετικής στάσης απέναντι στην ζωή.
  • Να υπάρχει μία ευρύτερη αξιοποίηση και διάχυση του μηνύματος της Πρόληψης σε κάθε σχολείο που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό, έτσι ώστε να ενταχθεί στην ευρύτερη φιλοσοφία και πολιτική του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκτέθηκαν όλα τα έργα των μαθητών και απονεμήθηκαν έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις στα καλύτερα έργα.

Ταυτόχρονα τα παιδιά ήρθαν κοντά στην ιδέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της διεύρυνσης του πνεύματος, καθώς τα έπαθλα των νικητών ήταν ποδήλατα και βιβλία!

 

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας 'Άγκου Μαρία, Βούκατα Χριστίνα, Διονυσίου Ναταλία και Γκουντελάκη Κατερίνα πήραν έπαινο για την συμμετοχή τους ενώ οι μαθητές Βασίλα Αλεξάνδρα και Χρήστος Δεσλής απέσπασαν το πρώτο και το τρίτο βραβείο αντίστοιχα στην κατηγορία "μαθητές Γυμνασίου".

Το Μουσικό Σχολείο έλαβε τιμητική διάκριση.

Τα βραβεία παρέδωσαν οι κυρίες Ειρ. Καραλαριώτου Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνστ. Πράντζου Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και Ευαγγελία Λιακούλη Πρόεδρος Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ.

alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni