Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα441
mod_vvisit_counterΧθές442
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα441
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα5503
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα12719
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508891

We have: 3 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

¨Εικαστικό Φεστιβάλ¨

 

με θέμα

 

??ΣύΓχροΝοι ΕιΚασΤιΚοί??

 

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η 1η ομαδική έκθεση τέχνης συναδέλφων εικαστικών (ΠΕ08), την οποία οργάνωσε το 2011, προγραμματίζει και φέτος τη 2η ομαδική έκθεση με θέμα ελεύθερο.

 

Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή τη σημαντικότητα του θεσμού ενός Εικαστικού Φεστιβάλ, το οποίο φέρνει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη.


Με τη θέσπιση μιας τέτοιας εκδήλωσης το Μουσικό Σχολείο δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής τους.

Καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 2410627121 ή στα email του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 alt

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni