Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα82
mod_vvisit_counterΧθές1174
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα4963
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα11918
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508090

We have: 10 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ 3οΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διά του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (ΕΦΕ) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Παν/μίου Χάρβαρντ  (ΚΕΣ) καθώς και με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (Π.Ε.Φ.) προκήρυξε για το σχολικό έτος 2013-2014  τον3ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίουυπό το γενικό θέμα:

«Το φιλοσοφικό πρόβλημα της γνώσης»

Κατά τη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης του   Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού , η οποία και πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2014, από το σύνολο των υποψηφίων συμμετεχόντων του Ν. Λάρισας προήχθησαν για τη δεύτερη και τελική φάση, που θα λάβει χώρα στις 28-29 Μαρτίου 2014στο Παν/μιο Πατρών, 7 μαθητές της Β΄Λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης. Οι έξι εξ αυτών είναι μαθητές του Μουσικού σχολείου Λάρισας (έξι μαθητές συμμετείχαν και στην προκριματική γραπτή εξέταση).

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού σχολείου, και ειδικά οι διδάσκουσες Φιλοσοφία Β΄ Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης, κ. Καραβαγγέλη Δ., και Σπυριδάκη Δ., συγχαίρουν θερμά tους μαθητές για την καθολική επιτυχία τους, ευχόμενοι την  πρόκριση στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας.

Οι προκριθέντες μαθητές  είναι :

Θεοδωρίδη Θεοδώρα

Καψάλη Έλλη-Μαριτίνα

Μαγαλιός Γεώργιος

Μπαμπούλης Ιωάννης

Τζαβάρα Ελένη

Χατζημπύρρου Γουινόνα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni