Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα379
mod_vvisit_counterΧθές1174
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα5260
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα3592
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα12215
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1508387

We have: 3 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

ΘΕΜΑ: Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

H  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, θέτει υπό την αιγίδα της την Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, η οποία διοργανώνεται από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για την ενίσχυση των αυξημένων πλέον αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η ποδηλατοδρομία θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Λάρισας και καλούνται οι μαθητές της πόλης μας, να συμμετάσχουν ως φυσικές παρουσίες - με το ποδήλατο τους - και να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης (ελαιόλαδο, ρύζι, τοματοχυμός, ζυμαρικά όλων των ειδών, ζάχαρη, όσπρια).

Οι Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων, παρακαλούνται να συνδράμουν στην εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων και να ενισχύσουν τη συμμετοχή των μαθητών με όποιο τρόπο αυτοί επιλέξουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε: 2410255876 Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας (Γαντζούδης Θοδωρής 6977350612 και Αρζομανίδης Γιάννης).

 

Η Περιφερειακή Δ/ντρια

 

 

ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni