Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

it's TIME to ACT

erasmus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα36
mod_vvisit_counterΧθές461
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα3075
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1538
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα6155
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας20817
mod_vvisit_counterΣύνολο1502327

We have: 9 guests online

Φόρμα Σύνδεσης



Αρχική

Το Σύνολο Θεάτρου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας στο Θεσσαλικό Θέατρο

 

 

Μια πρωτόγνωρη θεατρική εμπειρία έζησαν οι μαθητές του Συνόλου Θεάτρου του  Μουσικού Σχολείου Λάρισας, καθώς την Πέμπτη 15 Μαρτίου παρακολούθησαν την ανοιχτή πρόβα του θεατρικού έργου «Υπό Ελεγχο» του Φρεντερίκ Σοντάνγκ, ύστερα από πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακής Σπανού.  Λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες στο κοινό, οι μαθητές βρέθηκαν στο θέατρο του Μύλου,  όπου είχαν την ευκαιρία μέσα από την πρόβα να γνωρίσουν τη γέννηση μιας θεατρικής δημιουργίας και ν’ ανακαλύψουν τα μυστικά της τέχνης του θεάτρου. Με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές συζήτησαν με τον σκηνοθέτη Θανάση Χαλκιά, και τους ηθοποιούς για το θεατρικό κείμενο, τη σκηνοθετική γραμμή, την υποκριτική προσέγγιση, το φωτισμό, τα σκηνικά, τα κοστούμια και τη μουσική,  αποκωδικοποιώντας τα στοιχεία της θεατρικής πράξης.

 

Τους μαθητές συνόδευσαν η Αγγελική Βόγια, θεατρολόγος – υπεύθυνη του συνόλου θεάτρου και η Βασιλική Κοσμάνου, μουσικολόγος.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni