Ενημέρωση Κηδεμ. - Μαθητών

enhm

Εκδρομές - Επισκέψεις

bus

Προγράμματα ERASMUS

erasmus

Αριθμός επισκεπτών

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα228
mod_vvisit_counterΧθές224
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα228
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα2140
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1062
mod_vvisit_counterΠρηγούμενος μήνας21867
mod_vvisit_counterΣύνολο1427887

We have: 24 guests online

Φόρμα ΣύνδεσηςΑρχική

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ   ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Λάρισα, 8-1-2020

 

130 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Λάρισας διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2019 σε όλη τη χώρα.

Η επίδοση αυτή είναι η υψηλότερη που σημειώθηκε ποτέ και αποδίδεται στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών (472 μαθητές), αλλά και στη συστηματική προετοιμασία των μαθητών με ειδικά μαθήματα που πραγματοποίησε η Ε.Μ.Ε. εθελοντικά και αφιλοκερδώς, όπως γίνεται ανελλιπώς τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι μαθητές αυτοί θα διαγωνιστούν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού με την επωνυμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία συγχαίρει τους μαθητές που συμμετέχουν και διακρίνονται στους διαγωνισμούς αυτούς που είναι υψηλών απαιτήσεων και αυξημένης δυσκολίας. Η παρουσία των μαθητών και το κύρος του θεσμού, κρατούν ζωντανή 80 χρόνια πλέον μια διαγωνιστική διαδικασία βαθιά καταξιωμένη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην ελληνική κοινωνία.

Η λίστα των επιτυχόντων μαθητών ( του Μουσικού Σχολείου) έχει ως εξής:

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΖΙΑΝΟΥΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Β’ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γ’ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΣΑΚΝΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μαθήματα προετοιμασίας θα γίνουν και πάλι από την Ε.Μ.Ε. το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, 11:00-14:00. Στα εργαστήρια προετοιμασίας, στα οποία έχουν κληθεί όλοι οι συνάδελφοι μέλη του παραρτήματος που συμμετέχουν στις διαγωνιστικές διαδικασίες της Ε.Μ.Ε., θα διδάξει και ο καταξιωμένος μαθηματικός κ. Αλέξανδρος Συγκελάκης από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο κ. Συγκελάκης είναι τα τελευταία χρόνια μέλος της ομάδας προετοιμασίας των μαθητών για τους μεγάλους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς στους οποίους συμμετέχει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Η διοίκηση της Ε.Μ.Ε. Λάρισας διευκρινίζει ότι τα εργαστήρια της 11ης Ιανουαρίου είναι ανοιχτά για όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα του νομού Λάρισας.

 

*Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος καθηγητών του Μουσικού σχολείου  εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους.

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Γιορτάζουν

Ο καιρός

EPASpng

eksidikevmeni